Ajattelin kertoa hyvin kiinnostavasta ruotsin tehtävästä.. Se oli semmonen, jossa piti kertoa jostain eläimestä.Eläin sai olla:

-Oma lemmikki

-Lempi eläin, jota ei välttämättä edes omistaisi

-Satueläin

Itse valitsin vaihtoehto kakkosen, ja tein tietenkin mursusta! Jos ette tienneet, mursu on ruotsiksi valross.. Joo, mihimpähän se sitäkin tietoo tarttette, mut silti.Siitä eläimestä sit piti kirjottaa ruotsiks.. En ollu tietenkään varautunu, joten kirjotin vaan, et se on ruskee tai harmaa ja sillä on suuret hampaat.Muuta en osannu kirjottaa ruotsiks XDD Se ois tosin pitäny tehä parin kaa, joka oli mul poika(Nykyään meil on tyttöpoikajärjestys, mut jotkut pojat sai parikseen pojat).Huomasin kuitenkin, kun se alko tehä yksin ja muutenkin halusin tehä mursusta, joten kirjotinpa minäkin sitä yksin.

Ny saatte nähä mun ruotsin kirjat, koska tästä postauksesta on tullu 'hieman' lyhyt..

skoj%2011.jpgskoj%2012.jpg

Sininen on lukukirja, keltainen tehtäväkirja :D Ja ihan nelosella oon, satuin ny vaan ottamaan ruotsin, koska saksan tai ruotsin sai valita, mut ei ollu pakko 8) Tänää ei muuten EHKÄ tuu postauksii @mursukamut-tilille multa, koska en keksi mitään postattavaa.. Tai no, voinhan mä jonkun kuvan tägilt #walrus laittaa cx Taas teidän onneksi tai harmiksi kysymys; Ootteko tekin jossain ruotsivalinnaisessa, ja jos ootte, niin oks teil nää Skoj 1-kirjat?

T: @aurinkomursu