Tehän kaikki tiedätte, etten voi muokata kuin vain @aurinkomursu-tilin bioa syystä tai toisesta? Oikeastaan, olen kertonut siitä vain ylläpitäjille.Mutta tässä ratkaisu ongelmaan:

"Ratkaisin ongelman! Voin kommentoida emojit, jotka haluun lisätä uusien nimien perään johonkin kuvaani, kopsata ne nimien perään ja tadaa! Nimet taas voi lisätä koneella.."

Eikö olekkin nerokasta? Musta ainakin, miksen tätä aikasemmin älynny? Kinuin vaan kokoajan muita ylläpitäjiä vaihtamaan nimet ja emojit, vaikka ongelmaan ratkaisu olikin näin yksinkertainen! Nyt toiseen asiaan; Tehän tiedätte, että kohta olemme postanneet tänne 100 postausta.Tämä on yhdeksäskymmeneskahdeksas postaus.Joten, ajattelin, että kirjoittaisin vähän tästä kokemuksesta olla ylläpitämässä IG-tiliämme ja blogiamme, mutta odotatteko te jonkinlaista toista juttua? Pah, no eihän kukaan ennenkään ole kommentoinut vastauksia kysymyksiini, joten turha toivo odottaa mitään ideoita.. Anteeks, olen vaan vähän ärhäkällä päällä.Joskus vain olen, kun olen NIIIIIN kateellinen, miten muut blogit loistavat hetkessä parrasvaloissa, kun taas me emme, vaikka tämä blogi on tehty Syyskuussa! Juuh, ei pitänyt tehdä tästä valituspostausta.. Heippa! Ja anteeksi, kun en ole vielläkään päässyt tästä toisesta ilmoituspuuskasta eroon.

T: @aurinkomursu