Sain juuri älynväläykset.Ootteko tekin nähny vuodatus.net-blogeissanne noita videoita, joitten alkukuva on "M"-kirjain? Mä näin just, kun kävin pitkästä aikaa täällä kattelemassa, että onko tullut uusia kommentteja tai mitään muutakaan! Mutta niin, ajattelin, että se voisi olla mursumainos! Mikä M-kirjaimella alkava juttu teillä tuli mieleen sitä katsoessa? Mutta ei, tämä postaus ei lopu viellä tuohon kysymykseen! Mietitään, minkälainen se video voisi olla? Ai niin, linkki kuvaan: https://www.instagram.com/p/_fHleHrPF6/?taken-by=mursukamut

Mun idea

Mursu kävelee aluksi tietokoneen sisällä(Kyllä XDD).Se kävelee ympäri googlea, kunnes V, u, o, d, a, t, u ja s kirjaimet tulevat paikalle ja laulavat: "Onko olo yksinäineen? Siispä matka käy vuodatukseen, vuodatukseen, vuodatukseeen!".Mursu seuraa kirjaimia vuodatukseen ja lopuksi tulee teksti: "Vuodatus.net"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oisin hirveen ilonen, jos Vuodatus oikeesti tekis tommosen mainoksen! En kuitenkaan usko, et Vuodatus hirveesti kattoo vuodatusblogeja, eikä se muutenkaan varmaan kehtais käyttää tämmöstä ideaa.. Mut ken tietää, jos Vuodatus tykkäis mursuista?

T: @aurinkomursu