Hehe, moipa moi taas! Unohin melkein, että @emojimursu oli varannut luukun jouluaatolle, mutta olin niin innoissani silloin, etten muistanut! Onneksi nyt sentään muistin, ihme ja kyllä viime postausta ajatellessani! 

Nyt ajattelin kertoa, miten kivaa on, että teit tämän blogin meille OuO On kivaa pitää tätä pystyssä ja postailla tänne mitä lystää, kun ei joudu stressaamaan, että lähteekö lukijat, kun muutkin ylläpitäjät ovat pitämässä blogia pystyssä! En kylläkään yleensä sitä nyt ihan stressaa sentään, mutta silti :D Sä tunnut olevan meijän viiden porukan hauskin tyyppi, joka kyllä pitää huolen, ettei kenelläkään ole suu ihan viivana, ainakaan meijän IG-tilillä XDD Muitten ylläpitäjien "titteleistä" en sitten tiedä.. Jos ylläpitäjät innostuivat näistä titteleistä, niin voidaanhan pohtia, minkälaista settiä kukin ylläpitäjä lisää ja sitten perustella titteli siitä.. Oishan se ihan hauska idea 8D

Tässä oli tämän vuoden joulukalenteri teille osallistujille! Toivotaan, että ensi vuonna saadaan enemmän osallistujia, kuin 4, se oli siis joulukalenteriin osallistujamäärä tällä vuodella!

T: @aurinkomursu