Kaikkihan tietää, että on Suomen Itsenäisyyspäivä ouo Kirjotetaanko se ees isolla? No ihan sama XDD https://www.instagram.com/p/-8gAF9LPJ_/?taken-by=mursukamut Pistäkää hiiri tuon linkin päälle, jos haluatte tietää, miksi se on tuossa ja painakaa sitä! Teen itsenäisyyspäivätarinan Mattimursusta ja Masamursusta, koska tylsyys 8)

Mattimursu ja Masamursu olivat jo heränneet.He katsoivat aurinkomursun ikkunasta ulos.Siellä näkyi lumeton maa.Oli jo kauan siitä, kun he olivat tulleet salaa ulos nauttimaan lumesta."Ajattelet samaa, kuin minä, Masamursu, tiedän.. Minäkin haluaisin kiivetä sen luo..", Mattimursu huokaisi.He olisivat rikkomassa jo toisen kerran lelujen lakia; Ilman aurinkomursua ei saa mennä ulos, mutta mursukaksikkoa ulkoilma veti puoleensa."MÄMÄMÄMÄMÄ!", Masamursu huusi."Siis matkaan!", Mattimursu päätti.He kiipesivät ylös sinne, mistä pääsee ulos, kunnes Rainbow Dash tuli paikalle ja vei heidät pois."Tuolla on vaarallista! Miksi te edes yrititte vaarantaa henkenne?", Dash kysyi raivoissaan."Vien teidät smurffejen luo", hän jatkoi ja vei mursut sinne."Ei!", Mattimursu huusi.Ne olivat ne smurffit, jotka olivat yrittäneet estää mursuja menemästä nauttimaan lumesta.He olivat kuitenkin pian smurffejen luona.Dash selitti nopeasti kaiken ja lähti sitten pois."Yritätte karata, vai? Lähdette VAIN, jos aurinkomursu haluaa! Jos meilläkään ei saa olla hauskaa, niin miksi teillä sitten?", smurffeista yksi kysyi."Mrrh, huono idea..", Mattimursu mutisi Masamursulle."Hei! Te smurffit olette suomen lipun värisiä!", Masamursu huudahti."Entä sitten?", smurffit kysyivät."Emme mene ulos vain yhdellä ehdolla!", Masamursu päätti."No?", smurffit kysyivät.(Hetken päästä)Smurffit olivat kepin varassa.He esittivät suomenlippua."Pitääkö olla viellä kauan?, smurffit valittivat."Kumpikaan meistä ei ole edes vielä kiivennyt sinne! Ja muistakaa sitten liehuta, kuin oikea suomenlippu!", Masamursu naurahti.Mattimursu kiipesi ensin, sitten Masamursu."Voitte mennä", mursut sanoivat.Smurffit pyyhkivät hikeään ja lähtivät pois."Olisi silti ollut kiva mennä kiipeilemään oikeassa suomenlipussa", Masamursu sanoi."Jep.Ehkä sitten, kun on seuraavaksi sellainen päivä, että suomenlippu pistetään tuonne.Mennään nyt kotiin, mua väsyttää", Mattimursu sanoi.Masamursu nyökkäsi ja he lähtivät juttutuokion jälkeen pois.

Mä käytin ton tarinan tekemiseen ties kuinka paljon aikaa! Huoh.. Toivottavasti piditte tuosta siis! Tässä oli tämä itsenäisyyspäivä, kuinkakohan turha postaus tämäkin oli!

T: @aurinkomursu